Een meisje verlangt BTC: spel van Thrones Star Maisie Williams vraagt Crypto Twitter over Bitcoin

De populaire Britse actrice, Maisie Williams, die haar naam maakte door de hit HBO-serie, Game of Thrones, vroeg haar meer dan 2 miljoen Twitter-aanhangers om advies over Bitcoin, lijkt geïnteresseerd te zijn in de crypto-industrie. Zoals verwacht kwam er een tsunami van commentaren van de crypto twittergemeenschap op haar pad.

Crypto Twitter heeft veel te zeggen gehad

De meeste respondenten van de peiling raadden haar af om te investeren in de crypto-activa. Volgens de perstijdstatistieken van de peiling was meer dan 54% van de 856.000+ stemmen tegen het kopen van Bitcoin Bank

Aan de positieve kant kan men veilig aannemen, tot op zekere hoogte, dat de meerderheid van de volgelingen van de GoT-ster geen medestanders zijn die nauwelijks iets van Bitcoin weten behalve wat de mainstream media zegt. Met dat in gedachten zou het feit dat bijna de helft van de stemmen voor het kopen van Bitcoin is, geïnterpreteerd kunnen worden als een positieve gebeurtenis.

En zoals verwacht heeft de tweet van Maisie ook veel commentaar opgeleverd van Bitcoin-liefhebbers die snel hun mening gaven.

Galaxy Digital CEO Mike Novogratz zei eenvoudigweg: „Duh!!“ en dat het „netwerkeffect“ al op volle toeren is. The Moon, een crypto YouTuber, gaf zijn persoonlijke advies en stelde dat Bitcoin „meer dan $100.000 kan bereiken binnen 2 jaar“.

Sommige van de respondenten konden gezien worden als een eerbetoon aan haar rol in de GoT serie. De meeste van hen verwezen naar haar rol en gaven haar uitleg over hoe de industrie werkt, terwijl Elon Musk alleen maar grapjes maakte.

Andere beroemdheden die Bitcoin ondersteunen

De bekroonde schrijver van de Harry Potter-serie, J.K. Rowling, had afgelopen mei een Bitcoin-verslaggever gevraagd hoe de crypto-activa werken. Echter, na de honderden verklaringen die de auteur over de munt werd aangeboden, was ze nog steeds niet in staat om de cusp van hoe het werkt te grijpen.

Het onvermogen van de auteur om de werkwijze van de munt te begrijpen heeft ertoe geleid dat sommigen zich afvragen of de munt eigenlijk wel moeilijk te begrijpen is of dat de auteur er technisch gezien gewoon niet toe geneigd is.

In tegenstelling tot Maisie en Rowling die alleen maar vragen stelden, hebben veel populaire figuren al hun gewicht in de schaal gelegd achter de cryptografie. Gwyneth Paltrow, een Academy award-winnende actrice, deelde ooit een artikel over hoe te investeren in Bitcoin op haar blog.

Hip hop rapper, Snoop Dogg heeft ook een verschijning gemaakt op een crypto party, wat aantoont dat hij ook een aanhanger is van de crypto industrie. Anderen zijn Paris Hilton, Ashton Kutcher, Hugh Laurie, en nog veel meer.