Ethereumin korkeaa kaasumaksukriisiä ei voida ratkaista EIP-1559: Coin Metrics -raportilla

Jatkuva täysi lohko on ensisijainen syy siihen, että kaasun hinnat ovat saavuttaneet kaikkien aikojen korkeimmat.

Analyysitoimittajan Coin Metricsin raportti on syventynyt Ethererumin transaktiopalkkioiden maailmaan ja todennut, että ne ovat edelleen kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla, ja jopa paljon mainostettu lähestyvä verkkopäivitys ei todennäköisesti lievitä ongelmaa.

Coin Metricsin Ethereum-kaasuraportin mukaan Ethereumin mediaanimaksut ovat olleet jatkuvasti yli 10 dollaria suurimmaksi osaksi vuotta 2021.

Vertailun vuoksi Ethereumin keskimääräinen transaktiomaksu nousi vain 5,70 dollariin kauden 2017/2018 huipulla

Se katsoi osan tästä noususta itse ETH-hintojen noususta, mikä tekee kaasusta kalliimpaa. Vuoden 2021 alusta lähtien ETH on noussut 125% nykyisiin hintoihin huolimatta 19%: n korjauksesta kaikkien aikojen ennätyksestään 2050 dollariin. Kaasun mediaanihinta on kuitenkin noussut samana ajanjaksona 532%.

Erilaiset liiketapahtumat vaativat erilaisia ​​kaasumääriä – yksinkertainen ERC-20-merkkisiirto kuluttaa paljon vähemmän kaasua kuin esimerkiksi automatisoidun markkinatakaajan monimutkainen älykäs sopimusoperaatio. Se totesi kuitenkin, että sen sijaan, että DeFi olisi korkeiden kaasumaksujen perimmäinen syy, se on yksinkertaisesti enemmän liiketoimia yleensä.

”Tammikuusta 2020 lähtien käytetyn kaasun määrä transaktiota kohti on ollut alaspäin. Tämä osoittaa, että tapahtumien monimutkaisuus ei ole vastuussa korkeista maksutapahtumista. „

Ethereum-kaupat huutokaupataan tällä hetkellä, ja enemmän kaasua maksavat ottavat kaivosmiehen etusijalle ja saavat nopeammat transaktiot kuin ne, jotka ovat asettaneet matalamman kaasurajan .

Raportissa todettiin, että nykyiset korkeat palkkiot johtuvat siitä, että lohkot ovat jatkuvasti täynnä, noin 95%, ja ne ovat olleet vuoden 2020 puolivälistä ja DeFi-puomista lähtien. Maaliskuuhun 2021 Ethereum-lohkot ovat olleet täynnä 97-98%, havaittu tutkimus.