Markets.Bitcoin.Com Pitää Fortin Coinmarketcapina väliaikaisesti offline-tilassa

Coinmarketcap (CMC) siirtyi tilapäisesti torstaina 13. elokuuta offline-tilaan ja normaali palvelu jatkui vasta muutamaa tuntia myöhemmin, mutta ei ennen kuin haittaa monille säännöllisille käyttäjille. CMC: n palveluun tottuneet krypto-sijoittajat sekoittivat löytääkseen luotettavia vaihtoehtoisia lähteitä tuoreesta markkinatiedosta.

Tänä seisokkina salamyyntiyritykset, jotka ovat uusia Bitcoin Future saivat käsityksen siitä, mitä alusta tarjoaa. Markets.Bitcoin.com vastaa CMC: tä useimmissa mittareissa, mukaan lukien ammatilliset Tradingview-taulukot ja Into the Block -ketjutiedot. Voit paitsi pysyä ajan tasalla digitaalisten valuuttamarkkinoiden enimmäismäärien lisäksi myös markkinoilla.Bitcoin.com on aina saatavilla lukuisia luotettavia kryptatietoja.

Markets.Bitcoin.com päihittää kilpailijansa, kun se tulee ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia sidottu onchain tilastot, kauppa ja ansaita, ja merkin analytiikka useista blockchains

Esimerkiksi markets.Bitcoin.com tarjoaa tietoja ja kaupan mahdollisuuksia noin 500 alkuun luetelluista kuponkia / kolikkoa.

Markets.Bitcoin.Com Pitää Fortin Coinmarketcapina väliaikaisesti offline-tilassa

Markets.Bitcoin.com tarjoaa ammattilaatuisia salausvaluuttataulukoita, jotka ovat peräisin Tradingviewsta. Lisäksi käyttäjät näkevät lukemattoman salausaineiston hinnan, markkinakaton, 24 tunnin kaupan määrän, toimitustiedot ja päivittäiset tapahtumat. ** Tämän kuvan hintatiedot eivät välttämättä heijasta näiden omaisuuserien hintaa julkaisemisen jälkeen.

Sijoittajat, harrastajat ja markkinoille vierailevat tietogeenit.Bitcoin.com voi saumattomasti ostaa tai vaihtaa rahakkeita, kun taas digitaalisten omaisuuserien vaihto on mahdollista myös Bitcoin.com-lompakon avulla .

Markets.Bitcoin.Com Pitää Fortin Coinmarketcapina väliaikaisesti offline-tilassa

Markets.Bitcoin.com tarjoaa ajantasaiset markkinatiedot reaaliajassa, eikä sinun tarvitse päivittää näyttöäsi nähdäksesi hintamuutokset. ** Tämän kuvan hintatiedot eivät välttämättä heijasta näiden omaisuuserien hintaa julkaisemisen jälkeen.

Siksi CMC: n seisokkeista aiheutui vain haittaa käyttäjille, jotka luottavat siihen vain salaustekijöiden hintojen seurantaan. Lisäksi markkinoiden kävijät.Bitcoin.com saavat myös mahdollisuuden ansaita Credillä , lisensoidulla Kalifornian lainanantajalla, joka tarjoaa kumppaneille avaimet käteen -salauslainaus- ja -lainauspalveluita.

CMC, jonka nyt omistaa Binance, lisäsi vasta äskettäin hyvin erilaisen ansaintaominaisuuden.